US Soccer har ingen planer om aflysning

US Soccers kommunikationschef, Neil Buethe, slår fast, at det amerikanske fodboldforbund ikke har planer om aflysning af landskampen mod Danmark den 25. marts

Søren Rieks har netop scoret til 2-1 mod USA i Århus 2009

Sidst Danmark mødte USA i november 2009 scorede Søren Rieks 2-1 målet i den samlede 3-1 sejr. Göteborg-spilleren har ikke spillet på A-landsholdet siden 2010. Foto: www.fodboldbilleder.dk


 
En række medier bragte i går en historie, hvor direktøren for den amerikanske spillerforening, USNSTPA, Mark Levinstein såede tvivl om USA ville stille op til den kommende landskamp mod Danmark den 25. marts.

Det er dog ikke et scenarie, som er aktuelt i det amerikanske fodboldforbund, der dermed er uenige med udtalelserne fra den amerikanske spillerforening.

“Vi fortsætter vores forberedelser til venskabskampen mod Danmark, og forventer at spille kampen den 25. marts i Aarhus,” udtaler kommunikationschef for det amerikanske fodboldforbund US Soccer, Neil Buethe.

USA har ligesom Danmark planlagt to kampe i den kommende landskampperiode, hvor amerikanerne rejser videre til Schweiz, som man møder den 31. marts i Zürich.

Log ind