Agger mod Asmir Begovic i Aichi

Lodtrækning: A-landsholdet møder Bosnien-Hercegovina i den første kamp i Kirin Cup 3. juni, hvilket glæder Åge Hareide



Sidste gang Danmark spillede i Japan var under VM-slutrunden i 2002, hvor Danmark tabte 3-0 til England og spillede 1-1 mod Tunesien i en venskabskamp umiddelbart før slutrunden. Foto: www.fodboldbilleder.dk 

Efter 14 års fravær vender det danske Herre A-landshold tilbage til Japan, hvor der er planlagt to kampe om trofæet i Kirin Cup i starten af juni, og nu ligger det fast, at første modstander bliver Bosnien-Hercegovina:

”Det er rigtig fint, at vi starter mod Bosnien, som er en stærk modstander, der har samme måde at spille fodbold på som Rumænien, som vi skal møde i VM-kvalifikationen. Det var en af årsagerne til, at vi sagde ja til at deltage i Kirin Cup,” vurderer Åge Hareide.

Danmark har mødt Bosnien-Hercegovina fire gang tidligere men har blot en enkelt sejr at prale med. Den er dateret tilbage til det første opgør i juni 1997, hvor Danmark med assistenttræner Jon Dahl Tomasson i startopstillingen vandt 2-0 i VM-kvalifikationskampen i Parken.

Kampen mod Bosnien spilles i På Toyota Stadium i Aichi den 3. juni klokken 16.00 lokal tid.

Fire dage senere møder Danmark vinderen eller taberen af kampen mellem Bulgarien og Japan, som spilles på Suita City Football Stadium i Osaka kl. 16.00 eller 19.30 lokal tid.

Log ind