U19: Danmark sikrer uafgjort med sen scoring

Skulle der have været en vinder af eliterundens kamp mellem Danmark og Italien, så var det Danmark. Men alligevel var det en sen scoring i 87' minut, der skulle sikre Danmark uafgjort.

For tredje kamp i træk header Laura Frank bolden i mål for Danmark - men i dag betød hendes scoring noget helt særligt! Først og fremmest, fordi Danmark var bagud 0-1 på et mål, som blev scoret i den 70' spilleminut, hvor Danmark ikke fik gjort arbejdet færdigt i eget felt. Men mest af alt var det en vigtig scoring for Laura Frank selv, da hun er fuldblods hobrogenser - og havde familie, venner og idoler siddende på lægterne.

Det var da heller ikke helt fortjent, at Danmark var bagud. Efter tyve minutter blev Danmark snydt for et klokkeklart straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs. Derefter bølgede spillet frem og tilbage med masser af intensitet og nærkampe.

Op til flere gange blev det til (store) chancer, men bolden ville ikke i mål, da det ofte endte med en tam afslutning eller en italiensk forsvars-blokade. Katrine Svane måtte dog også ud i en flot flyvende redning, men kort tid efter den flotte redning kunne Svane altså ikke stille noget op.

Danmark havde en del hjørnespark, og man sad med fornemmelsen af, at det var på dødboldssituationerne en scoring skulle komme fra, da Danmark så giftige ud på netop dødbolde. Og så fik Danmark så endelig et frispark uden for feltet, som Nicoline Sørensen tog sig af. Bolden blev sendt ind i feltet, hvor den blev forlænget, og så sad den pludselig i panden på den hobrogensiske stjerne, Laura Frank. I videoen nedenfor kan du se højdepunkter og mål og øverst kan du se en glad Laura Franks egen reaktion på kampen.

Søndag venter en svær kamp mod Spanien så, som vandt 3-0 over Italien i tirsdags.