MENU
D
T
M
S

Hvid spilledragt markerer ny epoke

Når landsholdet løber på banen mod Liechtenstein, har spillerne en spilledragt på, du aldrig har set før og aldrig kommer til at se igen. Den er hvid fra top til tå – hvid trøje, hvide shorts og hvide strømper. Men ikke nok med det: Diverse logoer og andre detaljer er også hvide og dermed så godt som usynlige. Faktisk er det kun trøjenummeret, der lige kan anes, fordi reglerne kræver det.Den helt hvide spilledragt markerer, at landsholdet nu starter på en frisk efter to missede kvalifikationer. Der er således kommet ny træner og nye spillere – og nyt logo på trøjen. Danske hummel afløser tyske Adidas som tøjsponsor, hvilket blandt andet kommer til udtryk i generalprøven mod Liechtenstein. Det er nemlig hummels idé, at landsholdet skal spille sæsonens første kamp helt i hvidt som symbol på en ny begyndelse.

hummel er ikke bare sponsor. hummel er fan

”Det er tid til at skrive nye historier, og nye historier har brug for en blank side – et tomt lærred. Den hvide trøje er symbolet på dette,” siger hummels kommercielle direktør Søren Lund.

“Trøjen er faktisk så hvid, at du ikke engang kan se vores logo, fordi det går i ét med resten. Men pyt med det. hummel er ikke bare sponsor, vi er også fans, og derfor er det vigtigere for os, at landsholdet rejser sig igen, end at vi flasher vores logo. Af samme grund vil vi gerne opfordre alle danske fodboldfans til at tage en hvid trøje på denne aften og markere starten på en ny epoke for landsholdet.”

Limited Edition

Som nævnt spiller landsholdet kun én gang i den hvide dragt. Derfor kommer den heller ikke i handlen, så man kan købe sin egen. Og dog:

”Vi laver 99 unikke nummererede trøjer, og de fleste af dem kommer til salg i to udvalgte modebutikker. En i Aarhus og en i København. Men der er faktisk endnu en chance for at få fat i en af de hvide trøjer. Vi holder nemlig auktion med spillernes trøjer efter kampen mod Liechtenstein, så her kan man bare byde ind på bruun-rasmussen.dk fra på fredag. Og gerne lidt rundhåndet, for overskuddet går ubeskåret til FC Granatchok. En fodboldklub for danske soldater, der er kommet hjem med krigsskader, og som fortjener en chance til. Ligesom landsholdet.”

Den officielle landholdsdragt, som landsholdet skal spille i fremover, bliver afsløret på et pressemøde torsdag, hvor udvalgte profiler fra landsholdet også vil være til stede. I modsætning til den hvide dragt er det stadig en hemmelighed, hvordan den nye landsholdsdragt mere nøjagtigt kommer til at se ud. hummel tør dog godt røbe så meget, at den bliver rød og hvid!

hummel A/S
Søren Lund, kommerciel direktør 2030 8782 slu@hummel.dk
Morten Lund, nordic marketing manager 5117 8024 mlu@hummel.dk

DBU A/S
Katja Moesgaard, kommerciel direktør 2672 1602 katja@dbu.dk

Log ind