77 % af Telia Parken bliver røgfrit til landskampe

En brugerundersøgelse får DBU til at øge antallet af ikke-ryger pladser til landskampe i Telia Parken. Antallet af røgfrie pladser stiger fra 1.196 til 29.134.



DBU har de seneste år arbejdet intenst på at gøre landskampoplevelsen bedre for de danske fans. Et af midlerne til at blive klogere på fansenes oplevelse og ønsker er en spørgeskemaundersøgelse, der udsendes efter hver kamp. 

Undersøgelsen viser, at 72 % af de danske tilskuere ønsker at sidde i et røgfrit område, og det har fået DBU til at reagere.

”Det står helt klart, at langt de fleste fans ønsker at sidde i et røgfrit område. Det er derfor helt naturligt, at vi øger antallet af røgfrie pladser, så vores fans får den bedst mulige oplevelse til landskampene,” udtaler Jacob Lauesen, chef for forretningsudvikling hos DBU.

Inden undersøgelsen var der dog intet, der tydede på, at fansene ønskede at sidde på røgfrie pladser. De blev nemlig sjældent solgt som de første.

”Det kan både hænge sammen med, at vi ikke har været gode nok til at kommunikere muligheden for at sidde i et røgfrit område, og så kan det også have noget at gøre med placeringen af de røgfrie pladser,” forklarer Jacob Lauesen.

Fremover bliver hele stadion røgfrit med undtagelse af B-tribunen, hvor der er 8.755 pladser. Dermed er der stadig mulighed for at sidde i et rygerområde for de, som ønsker det. 

DBU starter billetsalget til landsholdets VM-kvalifikationskamp mod Armenien fredag den 8. juli kl. 10.00 på billetsalg.dbu.dk. 

Log ind