MENU

DBU`s Fodboldskole uge 29: fodbold forener

Fodbold har længe haft rygtet som en forenende sport, fordi den kan spilles på tværs af kultur, sprog og niveau. DBU´s Fodboldskole er ingen undtagelse, og selv den aller-mindste af alle ugerne på fodboldskolen bød på masser af kammeratskab og fællesskab.

Lad os bare kalde den for sommerens miniput-uge. For uge 29 er med flere længder den uge, hvor færrest klubber åbner dørene for DBU´s Fodboldskoler landet over. Tre klubber huser de bare 131 deltagere i uge 29, hvor de fleste danskere nok nyder ferien andre steder end det danske lavland.

Alligevel er vi stødt på masser af billeder og skønne historier i ugens løb. Vi blev for eksempel kontaktet af Kirsten, der med ordene ”Ingen sommer uden fodboldskole i Saltum” startede sin historie om sin datter og niece, Clara og Marie, der hvert eneste år mødes til familieferie i Saltum for at de to piger kan komme på fodboldskole i den lokale klub. Du kan læse hele historien om Clara og Marie lige her. 

Saltum_500
Marie (tv) og Clara (th). Foto: Privat

Et andet fællesskab finder vi også på fodboldskolen i Gug, hvor instruktør Signe Kristensen har taget dette billede af sit hold på fodboldskolen. Signe blev ugevinder i vores Instagram-konkurrence med billedet, og valgte at udlove præmien – en SELECT Kicker-bold – til én af sine fodboldskoledeltagere i gruppe 8 på GUG´s fodboldskole. Her kan du se Signes vinderbillede – og husk at du selv kan være med i konkurrencen på Instagram. Læs mere på den kæmpebold, der står på din fodboldskole.


Foto: Signe Kristensen

Vi har før lagt vægt på, at DBU´s Fodboldskoler ikke ville være muligt uden alle de 1500 trænere, der hver uge knokler på grønsværen for at give deltagerne den bedst mulige uge. Men i denne uge fandt vi Danmarks måske mest dedikerede fodboldskoletræner i Steffen Henriksen, der ikke tager én men hele FIRE uger som fodboldskoletræner over sommeren - og endda tidligere har været helt oppe på fem uger på grønsværen for DBU´s Fodboldskoler. Vi bukker og nejer for Steffen – og alle hans trænerkolleger Danmark rundt.

Steffen_Henriksen_500
Foto: Privat

Har du en rigtig god, sød eller skæv historie fra din fodboldskole? Send den til klubsupport@dbu.dk, så kan det være, at vi bringer den på vores hjemmeside eller Facebook-side

Log ind