MENU

OL-afbud fra to profiler

Yussuf Y. Poulsen melder afbud til OL efter samråd med sin klub RB Leipzig, mens Uffe Bech ikke når at blive klar til Brasilien efter sin skade.Yussuf Y. Poulsen har meldt afbud til OL-truppen. Også landsholdskolleagen Uffe Bech er ude af truppen, da han desværre ikke når at komme over sin skade inden OL i Brasilien i næste uge. www.fodboldbilleder.dkFor lidt over en uge siden kunne OL-landstræner Niels Frederiksen præsentere den endelige OL-trup, der efter planen drager til Brasilien i den kommende weekend.

Et kompliceret puslespil for den danske OL-landstræner, da OL ikke er en del af den officielle FIFA kampkalender, og klubberne derfor ikke er forpligtiget til at frigive sine spillere til den danske trup.

Men med under en uge til afgang mod Brasilien mistede det danske hold i dag et par vigtige brikker, da angrebsprofilen Yussuf Poulsen i samråd med sin tyske klub, RB Leipzig har meldt afbud, og også landsholdskollegaen Uffe Bech har måttet erkende, at han ikke når at blive sin skade helt kvit inden OL.

“Først og fremmest er jeg utrolig ked af at måtte trække mig fra OL. Jeg har i den seneste uge haft mange overvejelser og tanker om mine personlige sportslige målsætninger. Efter en dialog med klubben har jeg sammen med dem truffet denne svære beslutning om at blive i klubben for at deltage i klubbens forberedelser til den første Bundesliga-sæson med henblik på at etablere mig som bundesligaspiller,”  lyder det fra den danske landsholdsangriber, Yussuf Poulsen.

Afbud, som kommer meget tæt på, at Danmark skal spille sin første kamp ved OL:

”Det er naturligvis utrolig ærgerligt, at vi med så kort tid til afgang får afbud fra to af vores offensive spillere. Vi har valgt at skyde beslutningen om Uffe så lang tid som muligt, da vi meget gerne ville have ham med til Brasilien, og jeg ved også, at han har kæmpet rigtig hårdt for at blive klar. Derfor rammer det også dobbelt, når også Yussuf heller ikke kommer med – et afbud jeg som træner tager til efterretning,” lyder det fra Niels Frederiksen, der dog også understreger:

”Vi har efter min vurdering fortsat et både godt og slagkraftigt OL-hold, og vi er fint besat på vores offensive positioner. Derfor holder vi også fast i vores målsætning om avancement fra gruppespillet,” lyder det fra den danske OL-landstræner, Niels Frederiksen.

Få Uffe Bechs kommentar på www.facebook.com/u21landsholdet.

Jacob Barrett Laursen fra OB står allerede på reservelisten og træder hermed direkte ind i truppen. Den anden spiller udtages hurtigst muligt. Der er afgang for de første spillere på lørdag den 30. juli til Brasiliens hovedstad, Brasilia.

Danmark møder den 4. august Irak kl. 18.00 dansk tid, og rejser derefter til Rio, hvor holdet har et træningspas forud for deres deltagelse i åbningsceremonien den 5. august. Herefter møder Danmark den 7. august Sydafrika kl. 0.00 dansk tid – også i Brasilia, mens modstanderen den 10. august i Salvador er værterne fra Brasilien.

Du kan følge holdet via temaet her www.dbu.dk/rio2016

Log ind