MENU

Aggers stop ærgrer Hareide

”Det er et tab for landsholdet at miste vores anfører og en meget erfaren spiller, men vi har selvfølgelig respekt for afgørelsen”, siger landstræner Åge Hareide om Daniels Aggers beslutning om at indstille karrieren.Det blev til 75 kampe på DBU’s A-landshold og 94 landskampe i alt. Men nu er det slut. Landsholdets anfører Daniel Agger har netop offentliggjort sin beslutning om at indstille karrieren på et pressemøde i barndomsklubben Rosenhøj BK. En beslutning som ærgrer landstræner Åge Hareide:

”Jeg har talt med Daniel om beslutningen, og selvfølgelig er det ærgerligt og et tab for holdet, at vi nu mister vores anfører. Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg gerne havde set, at Daniel Agger fortsatte på landsholdet, hvor han er en vigtig og erfaren spiller, men når hans krop ikke længere kan klare fodbold på højeste niveau, så har jeg meget stor respekt for, at han har tager konsekvensen og indstiller sin karriere,” fortæller Åge Hareide, der netop er vendt hjem fra Japan, hvor A-landsholdet deltog i Kirin Cup.

Daniel Agger debuterede på A-landsholdet for 11 år siden mod Finland i Tampere og nåede at score 12 gange, men måtte karrieren igennem se skader forhindre, at han nåede 100 landskampe. De 75 landskampe placerer ham sammen med Per Røntved som en delt nummer 17 på listen over spillere med flest landskampe. 

Log ind