MENU

Bliv dommer på en uge i sommerferien

DBU tilbyder unge mellem 15 og 20 år at tage dommereksamen på en uge i sommerferien 2016. De to tilbud i hhv. Jylland og på Sjælland består af fem dage med masser af fodbold, udfordringer og ikke mindst mulighed for at være sammen med andre unge med samme interesse for fodbolden.

Tag dommerkort i sommerferien
Tag dommerkort på en uge i sommerferien (foto: fodboldbilleder.dk).

Har din klub en ung dommerinteresseret person gående med ambitioner om at blive fodbolddommer?
Kender du måske én, der kunne være interesseret, som ikke har tilknytning til en fodboldklub?
Eller er du som dommer stødt på én, der kunne være en potentiel ung dommer?

Så har vi et skræddersyet ferieforløb klar! DBU's Dommercamp i Storvorde i Nordjylland samt DBU's Fodbolddommerskole i Ballerup på Sjælland er et tilbud til unge mellem 15 og 20 år om at tage dommereksamen på en uge i sommerferien 2016.

Begge steder finder forløbet sted i uge 31 fra 1. august til 5. august 2016. I Storvorde bor du på stedet hele ugen og der afvikles også fælles sociale aktiviteter med deltagerne på en tilsvarende B1-trænercamp. I Ballerup deltager du i dommerskolen hver dag fra kl. 9-16 og holder så fri derefter - ligesom på DBU's Fodboldskole, som i øvrigt finder sted sideløbende.

Deltagerne skal være imellem 15-20 år, da Fodbolddommerskolen og Dommercampen er et sommertilbud til unge mennesker. Der vil være både teori og praktik hver dag.

Tilmeld dig online

Dommercamp i Storvorde (Nordjylland) 1.-5. august 
Der er undervisning mandag til torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 10-14. Prisen for deltagelse er kr. 1.990,- inkl. fuld forplejning, overnatning og eksamen. Sidste frist for tilmelding er 12/7 - bemærk dog, at dommercampens pladser kan være fyldt ud før.
Kontakt Jeanett Spelman, tlf. 8939 9914 eller mail: jspe@dbujylland.dk, hvis du har spørgsmål til dommercampen.

Fodbolddommerskole i Ballerup (Sjælland) 1.-5. august
Der er undervisning mandag til fredag kl. 9-16. Prisen for deltagelse er kr. 1.990,- inkl. morgenmad og frokost mandag-torsdag samt eksamen. Sidste frist for tilmelding er 25/7 - bemærk dog, at dommerskolens pladser kan være fyldt ud før.
Kontakt Kirsten Christensen, tlf. 4634 0731 eller mail: kich@dbusjaelland.dk, hvis du har spørgsmål til fodbolddommerskolen.

I mange tilfælde kan man få sin deltagelse betalt af sin lokale klub. Alle klubber har en interesse i at få dommere tilknyttet deres egen klub, og oftest kan de få refunderet dit kursusgebyr hos jeres kommune. Det kan derfor godt betale sig at kontakte sin lokale klub, inden man tilmelder sig.

Lommepenge og ledererfaring

Med et dommerkort i baglommen får du foruden gode lommepenge en solid ledererfaring, som du kan trække på i din uddannelse eller dit erhvervsliv. Desuden får du masser af frisk luft, motion og netværk, når du er en del af DBU's fodboldfamilie.  


Log ind