MENU

Landsholdet fortsætter på Discovery

UEFA og Discovery Networks Danmark forlænger Landsholdets tv-aftale frem til 2022, hvilket glæder Claus Bretton-Meyer, der er tilfreds med, at det succesfulde samarbejde fortsætter.


Discovery forlænger TV-aftale med UEFA Foto: fodboldbilleder.dk


Herre A-landsholdets kampe fortsætter på Discovery Networks Danmark. TV-stationen, som indeholder blandt andre Kanal 5, Kanal 6 og Eurosport har forlænget TV-aftalen med UEFA frem til 2022, og får dermed rettighederne til alle kvalifikationskampe, venskabskampe samt UEFA’s nyskabelse UEFA Nations League.

http://www.discoverynetworks.dk/nyheder/discovery-viser-fodboldlandsholdets-vej-til-em-2020-og-vm-2022
 
Forlængelsen glæder DBU’s administrerende direktør Claus Bretton-Meyer:
 
”8 ud af de 10 mest sete fodboldkampe på dansk tv sidste år var landskampe, og Discovery har igennem de seneste år cementeret deres position, som en af de førende sportskanaler i Danmark. Derfor er det naturligt, at UEFA har valgt at forlænge TV-aftalen.”
 
”Jeg synes, at vores samarbejde med Discovery har haft succes med at skildre den fælles rejse, vi er på, hvor første destination er kvalifikation til VM i Rusland om to år – og med EM2020 på dansk jord har vi en fantastisk mulighed for i fællesskab at cementere landsholdets position, som det mest interessant produkt både på banen og på TV.”
 
”Vi har haft et fremragende samarbejde i to år nu og er sikre på, at Discovery i de næste fire år vil fortsætte med at dække landsholdet på absolut højeste niveau, så de godt 90% af danskerne, der kan se kanalen, fortsat får leveret et produkt fra den absolut øverste hylde,” siger Claus Bretton-Meyer.
 
Aftalen inkluderer de godt 40 danske landskampe frem til 2022 samt rettighederne til mere end 1000 kampe med andre nationer i kvalifikationsturneringerne og venskabskampe.
 
Aftalen mellem Discovery Networks Danmark og UEFA er fortrolig, og de to parter ønsker ikke at offentliggøre beløbet.
 

Log ind