MENU

Landsholdet tager imod Lichtenstein i Horsens

For første gang nogensinde skal CASA Arena i Horsens lægge græs til en A-landskamp. Det sker, når Åge Hareide skal få de sidste detaljer på plads i venskabskampen mod Lichtenstein 31. august.

Åge Hareide skal finpudse det hold, der skal sparke Danmark til VM i Rusland, og derfor har det længe været slået fast, at Lichtenstein skulle komme på venskabeligt besøg den 31. august.

Og det bliver de fodboldglade horsensianere, der skal være med til at give A-landsholdet den bedst mulige optakt til de yderst vigtige kampe i efteråret, for kampen bliver spillet på CASA Arena i Horsens – og det glæder DBU’s elitechef, Kim Hallberg.

”Vi glæder os meget til at spille i Horsens, hvor vi har haft mange gode landskampoplevelser på U-landsholdene og kvindelandsholdet. De arbejder professionelt i Horsens og har god erfaring med internationale kampe. Og med et nyoprykket ALKA superligahold bliver landskampen startskuddet på flere store fodboldoplevelser i byen,” udtaler Kim Hallberg.

Horsens har som sagt tidligere dannet rammerne for flere succesfulde oplevelser for de danske landshold. Samlet har de danske landshold spillet 13 gange i Horsens, hvor de otte har budt på sejre, og blot tre er endt med et nederlag.

Senest slog U20-landsholdet svenskerne 1-0 på CASA Arena, og inden da sikrede også kvindelandsholdet sig en sejr i Horsens, da de vandt 5-1 i en venskabskamp mod Rusland. Men som sagt er det altså første gang, at herre A-landsholdet kommer på besøg, så der hviler et vist vinder-pres på deres skuldre.

Info om billetsalg og priser offentliggøres snarest. 

Log ind