Nadia Nadim og Pernille Harder er udsolgt

Kvindelandsholdet skal råbe ekstra højt til hinanden på banen i morgen, når de møder Slovakiet på Energi Viborg Arena. Der er nemlig masser af danskere, der gerne vil se de danske kvinder spille sig tættere på EM-billetten.


Danske fans på tribunerne. Foto: fodboldbilleder.dk

Det danske kvindelandshold spiller den første af to meget afgørende EM-kvalifikationskampe i morgen, hvor de møder Slovakiet på hjemmebanen i Viborg. Og midtjyderne er vilde med de danske kvinder. Så vilde, at flere tribuner på Energi Viborg Arena er fuldt bookede. 

Stadionet i det midtjyske er i dagens anledning opdelt i flere sektioner opkaldt efter de danske fodboldstjerner. Og arrangørerne i Viborg kan allerede melde udsolgt på både Pernille Harder-sektionen og den del af stadion, der er opkaldt efter Nadia Nadim. Flere end 2900 fans har allerede meldt deres ankomst til den vigtige kamp, og det betyder en proppet langside på den rød-hvide hjemmebane.

Fansene har selv kunne vælge, hvilken stjerne de vil "sidde på" - og de fremmødte tilskuere får sig en ekstra-oplevelse med masker med ansigterne af deres favoritspiller, der ligger klar på sæderne på stadion til i morgen. 

For anfører Pernille Harder er fansene på tribunerne en helt essentiel del af oplevelsen som landsholdsspiller.:

"For os betyder fansene på lægterne alt! Når vi træder ind på banen, og kan mærke suset og stemningen fra tusindvis af mennesker omkring os, så giver det altså det ekstra kick. Det er noget helt særligt at mærke så mange mennesker, der har taget turen på stadion for at støtte op om os, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at give tilskuerne en helt fantastisk oplevelse," siger Pernille Harder.

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet til kampen mod Slovakiet, er der stadig mulighed for at booke en plads på stadion på viborg.fitdeal.dk. Der er gratis entré til kampen og fanzonen starter allerede klokken 17.00. 

Hvis du ikke befinder dig i Viborg-området, kan du følge kampen på DR3 fra klokken 18.45. 

Log ind