Resultattelefonen lukker til sommer

IT-udviklingen og den store succes for DBU's Fodboldapp betyder, at når efterårssæsonen 2016 sparkes i gang, må vi sige farvel til en gammel kending, nemlig resultattelefonen. Det betyder, at resultater ikke længere vil kunne ringes ind. Til gengæld er der mange andre måder at indberette dem på.


Ovenstående viser hvorfra resultaterne er indberettet på en weekend. Hele 83% er indberettet via DBU's Fodboldapp, mens kun 6% indberettes via resultattelefonen.
______________________________________________________________

Kampen er slut, og det er tid for hjemmeholdet til at indberette resultatet.

På bagsiden af de gamle papirholdkort kunne nummeret til resultatindberetningen findes. Siden er holdkortene blevet digitale, og langt de fleste af dem laves vis DBU's Fodboldapp, som efterhånden er blevet et af de danske fodboldtræneres vigtigste værktøjer landet over. Det er derfor også herfra at de fleste resultatindberetninger kommer, og det betyder, at muligheden for at ringe et resultat ind efter sommerferien vil være fortid.

- Det er glædeligt, at fodboldtrænere på alle niveauer i Danmark har taget vores Fodboldapp til sig i så høj grad, som det er tilfældet. Det store kendskab til app'en betyder, at vi fra sommeren af har valgt at lukke ned for indtelefonering af resultater. Telefonservicen er nemlig bekostelig, og vi ønsker i stedet at bruge midlerne til at videreudvikle vores IT-systermer, herunder Fodboldapp'en,
forklarer DBU's IT-chef, Heidi Lüthje.

Personer der har brugt telefonindberetningen henover foråret har fået besked om den forestående lukning, når de har ringet op.

Sådan indberettes resultater fremover
Resultater kan indberettes via DBU's Fodboldapp, Mit DBU og KlubOffice.
  • DBU's Fodboldapp: Søg kampen frem og klik dig ind på den. Klik dernæst på knappen Resultat/Kampfakta. OBS, du skal være logget ind for at kunne indberette resultater.
  • Mit DBU: Log på Mit DBU i toppen af DBU's og lokalunionernes hjemmeside. Vælg menuen Resultatindberetning/Kampfakta. Søg kampen frem og indberet resultatet. 
  • KlubOffice: Vælg menuen Turneringsadministration > Resultatindberetning. Søg kampen frem og dobbeltklik på den. Indberet resultatet.
Resultater kan også indberettes via KampKlar, hvis man bruger det.

Læs alt om resultatindberetning her.

Download DBU's Fodboldapp
DBU's Fodboldapp er gratis at downloade. Man kan vælge at tilkøbe abonnement for at få endnu mere ud af app'en, men det er ikke et krav.

Søg på ”fodbold” i App Store eller Google Play og find app’en med en DBU-logo. Den kan downloades til smartphones eller tablets, der kører via iOS (Apple) eller Android. Bruger din enhed andre systemer, kan du ikke downloade app’en, men du kan derimod anvende Mit DBU på lokalunionens hjemmeside.

Husk at logge ind med din DBU-bruger første gang efter download. Det gør du via tandhjulet nederst til venstre i Fodboldapp'en.


Log ind