MENU

Stine Larsen er på toppen

Hun er blevet kaldt det kvindelige svar på Kim Vilfort med sine præstationer i defensiven på det danske kvindelandshold. Nu har Nils Nielsen set muligheder i at bruge Stine Larsens kvaliteter længst fremme på banen. Vi har spurgt hovedpersonen ind til den nye rolle.

Stine Larsens træner i Brøndby IF, Per Nielsen, valgte tidligere på sæsonen, at den ellers defensive spiller skulle en tur på toppen i Vestegns-truppen. Og det viste sig at være en rigtig god ide. I én af forårets kampe stod Stine Larsen alene for fire af Brøndbys scoringer – og to kasser weekenden efter.

I torsdags gjorde landstræner Nils Nielsen så det samme som sin trænerkollega i Brøndby. I den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Slovakiet gav han Stine Larsen en plads i startopstillingen som forreste kvinde ved siden af Johanna Rasmussen. Og selvom det ikke blev til nogen scoringer, var Stine Larsen glad og stolt over sin præstation på toppen – og ikke mindst for den nye rolle i den rød-hvide trøje.

I videoen her kan du høre Stine Larsen selv fortælle om udfordringerne og glæden ved den nye plads på holdet.

Følg Stine og resten af kvindelandholdet igen på tirsdag, når de møder Polen i EM-kvalifikationen. Du kan se kampen direkte på DR3 fra kl. 18.45. 

Log ind