MENU

Viborgs bedste fans dribler med landsholdet

Vinderne af fanbattlen på Energi Viborg Arena fra kvindelandsholdets sidste hjemmebanekamp fik i dag deres præmie – en træning med kvindelandsholdet. Se her hvordan dagen forløb.

Først lidt betuttede. Men nervøsiteten forsvandt hurtigt for de 24 pigespillere fra Viborg Nørremarken (NUGF), der troppede op til dagens træning med kvindelandsholdet i fuldt fodboldoutfit – og far og mor på lægterne som stolte tilskuere.

Dagens træning var pigernes præmie for at være de bedste fans på Energi Viborg Arena, da kvindelandsholdet i oktober sidste år mødte Moldova på hjemmebane. Og den lange ventetid havde kun gjort forventninger større for de små piger.

”Det bliver fedt! Vi har ikke rigtig forberedt os på nogle særlige tricks ude i klubben op til den her dag. Vi glæder os bare til det hele,” fortalte pigespiller i klubben, Katrine Vestergaard inden dagens træning.

I videoen herover kan du se hvordan dagens træning forløb.

Vil din klub vinde en træning med landsholdet? Så kom på stadion til hjemmebanekampen mod Polen og lav en masse larm for landsholdet. Så er det måske jer, der vinder fanbattlen og en træning med kvindelandsholdet. 

Log ind