Dansk EM-revanche over Sverige

U17 EM: Det danske U17-landshold har fået et godt udgangspunkt for en EM-kvartfinale efter dagens 1-0 sejr over Sverige i overtiden ved EM i Baku.

Hør anfører Nicklas Strunck efter dagens sejr. Video Jannie Ø. Pedersen

Det blev til en velfortjent dansk sejr i arvefjendeopgøret mod Sverige mandag eftermiddag.

Fra kampens start sad det danske hold på spillet, og et yderst defensivt spillende svensk hold arbejdede hårdt for at holde danskerne fra fadet. Allerede efter 4 minutter havde Danmark bolden i nettet, men målet blev underkendt.

Det holdt ikke Danmark fra at fortsætte med at være spilstyrende og holdet forsøgte gang på gang at få åbnet et kompakt svensk forsvar. Svenskerne havde kun meget få muligheder og skabte kun én reel mulighed i 1. halvleg.

2. halvleg startede som første sluttede - dansk dominans og kort inde i halvlegen havde Holse en fin afslutning, som tog stolpen.I de absolut døende sekunder stak indskiftede Lasse Sørensen den ligeledes indskiftede Sebastian Buch afsted og han udnyttede sikkert chancen og gav dermed Danmark en vigtig 1-0 sejr.

Flot præstation af drengene, som igen arbejdede benhårdt for at skaffe et godt resultat.

Se kampstatistik her

Se eller gense målet her

På torsdag den 12. maj venter England kl. 17:00 dansk tid - kampen spilles på det olympiske stadion i Baku.

Kampen vises som udgangspunkt ikke i TV, men du kan følge liveupdates fra kampene på uefa.com eller vores Facebookside Landsholdsfodbold, herreungdom, hvor der også løbende postes billeder, videoer, holdopstillinger og updates fra kampene.