MENU

DBU Tour bliver årets fodboldfest!

Straffesparksskyttere og dribleministre! Så er det atter blevet tid til DM i Streetfodbold og VM i Straffe, når DBU Tour igen i år kommer rundt til 10 danske byer for at finde de bedste straffesparksskyttere og tekniske genier.Det er ikke kun i Frankrig, der skal kæmpes om ære og medaljer til sommer - det skal der også på DBU Tour! Danmarksmesterskaberne i Streetfodbold og VM i Straffe skal afgøres, og derfor gæster DBU Tour 10 byer i hele landet for at sikre, at landets bedste teknikere og målnæser kan kvalificere sig til finalerne. 

VM i Straffe

I VM i Straffe, skal du og dine venner vise jeres talenter frem fra 11-meter-pletten.  VM i Straffe er for alle over 18 år, og du deltager ved at stille med et hold på fem spillere, hvoraf én af spillerne også står på mål.

Danmarksmesterskaberne i Streetfodbold – med nye regler!

Titlen som officiel dansk mester i Streetfodbold er også på højkant, når DBU Tour afholder de officielle Danmarksmesterskaber i Streetfodbold. Og i år vil der komme endnu flere mål, detaljer og finter, da der som noget nyt kun spilles tre mod tre – men på samme størrelse bane som tidligere med bander og street-mål. Der kan være op til fem spillere på et hold, og det er for alle mellem 13 og 18 år – både piger og drenge. 

Og skulle du – ligesom os andre – have et bankende hjerte for EM i Frankrig, så fortvivl ej. Begge dage bliver der nemlig vist EM-kampe på storskærm, og der er fodboldaktiviteter med fede præmier for alle, så tag alle vennerne og familien med. Prøv for eksempel kræfter med Panna Cage, Driblebanen, Speed Cage og Futchi. 

Det koster 400 kr. pr. hold at tilmelde sig en af turneringerne. 

TILMELD DIT HOLD HER

DBU Tour foregår i perioden 10. juni til 10. juli og gæster Herning, Horsens, Aalborg, Esbjerg, Odense, Lyngby, Frederiksberg, København, Ringsted og Næstved. 
 
Vi glæder os til at se jer!

Kontakt: 
Projektkoordinator Simon Lynge: 
sils@dbu.dk / 2871 6679
Marketing koordinator Marwa M’hiri:
marm@dbu.dk / 2684 8410


Log ind