Første EM-point på kontoen i Baku

U17 EM: Det blev til en flot uafgjort i Danmarks første kamp ved EM i Aserbajdsjan, hvor danmark spillede 0-0 mod Frankrig og dermed fik det første point på EM-kontoen..

Danmark meget tæt på mod Frankrig, da de to hold mødtes i dag i første kamp ved EM i Baku. Foto: Sportsfile

Holdet havde forberedt sig fremragende i de første dage inden kampen. De var derfor godt indstillet på en svær opgave mod et hold, som de tidligere på året tabte til.

Danmark var fint med i starten af kampen, men som halvlegen skred frem, fik Frankrig mere fat og havde klart mest boldbesiddelse. To fine hovedstød fra Wind og dernæst Buch gjorde, at Danmark gik til pause med de største chancer.

Anden halvleg var næppe startet før Odgaard slap igennem og sendte bolden lige udenom mål og minuttet efter var det Holse, der var sluppet fri og i fuldt løb skruede bolden på stolpen.
 På dette tidspunkt havde drengene godt fat og der stod Danmark på rigtig meget - Odgaard måtte se et hårdt skud blive blokkeret.

Midt i halvlegen lykkedes det Frankrig at få arbejdet sig ind i kampen og de fik lagt tryk på Danmark, dog uden bid og et fanatisk kæmpende dansk hold ofrede sig for hinanden og sled en helt fortjent uafgjort hjem.
 Udfra chancestatistikken så burde Danmark nok have haft 3 point.

Se highlights fra kampen her
Få statistik fra kampen her

Næste opgave er på mandag mod Sverige kl. 12.00 dansk tid. Se kampen live på Eurosport 1 eller følg med her på siden.