MENU

Klap og kontanter til Greve Fodbold

Traditionen med at hylde den serieklub, der kom længst i DBU Pokalen, er næsten lige så gammel som pokalfinalen selv. I år var det for andet år i træk Greve Fodbold, der kunne lade sig hylde i pausen under årets finale i Telia Parken som bedste serieklub 2016 i DBU Pokalen.DBU's formand kunne i pausen overrække checken til Greve Fodbold for andet år i træk. Foto: www.fodboldbilleder.dk


De har stået her før.

På banen - i pausen i den traditionsrige finale i DBU Pokalen Kristi Himmelfartsdag.

Sidste år måtte de dele prisen med Varde IF – i år står de alene og kan modtage både klap og kontanter fra et fyldt Telia Parken. Det er første gang nogensinde, at en klub vinder prisen to år i træk. Så det var da også helt naturligt en stolt formand, vi mødte efterfølgende:

”Det er en helt fantastisk kulisse at være en del af med masser af stemning fra alle tribuner. Vi er rigtig stolte over at blive hyldet af så mange mennesker for vores arbejde. Det er stort!” lyder det fra formanden i Greve Fodbold, Peter Würtz Madsen.

Greve Fodbold røg ud i DBU Pokalen til en af ALKA Superligaens tophold i 4. runde, hvor holdet hjemme på Greve Idræts Center tabte 6-2 til SønderjyskE’s superligahold. Og det var altså langt nok til igen at blive kåret til DBU Pokalens bedste serieklub - en turnering, hvor godt 800 hold deltager rundt om i Danmark.

Men hvad er så opskriften på seriesuccessen?

”Vi fokuserer på udvikling, udvikling og udvikling – udvikling af både spillere, trænere og målmænd. Det er vores største vision i klubben, og noget vi har arbejdet målrettet med de sidste tre fire år – og har været fundamentet i den ’turn around’, vi ønskede for klubben.  Og så er det jo skønt at se, at der også kommer resultater af det,” lyder det fra formanden Peter Würtz Madsen, der sammen med bestyrelsesmedlem Kim Højgaard Ravn.

Men titlen som bedste serieklub i DBU Pokalen 2016 følger også en check på 100.000 kroner. Betyder det at der skal være fest i aften i Greve?

”Ikke helt. Pengene skal ligesom sidste år gå til vores talentudvikling og det store og fantastiske arbejde, som vores frivillige lægger ude i klubben. Så vi går da efter at kunne komme igen næste år og måske lave et ægte hattrick her i Parken!” slutter Peter Würtz Madsen, inden turen går tilbage til anden halvleg af årets pokalfinale. 

Log ind