MENU

Landsholdstrøjen passer stadig Karoline Smidt

Fortuna Hjørring og kvindelandsholdet har måtte undvære Karoline Smidt i halvandet år, men nu er offensivspilleren tilbage i landsholdstruppen. Se her hvordan landsholdstrøjen passer den stærke jyde.

Karoline Smidt er for første gang i halvandet år tilbage i landsholdstrøjen. Video: DBU Kommunikation

Karoline Smidt har det seneste halvandet år måtte væbne sig med tålmodighed, mens kroppen og ikke mindst knæet kom sig over en bruskskade. Hun blev på falderebet kaldt ind i den landsholdstrup, der netop er samlet i Viborg til afgørende EM-kvalifikationskampe, og selvom hun på papiret er med som 19. mand ud af 18 mulige på holdkortet, er Karoline Smidt klar til at kæmpe for sin plads i start-elleveren.

”Jeg skal tilbage i truppen og på holdet, og skal være sammen med pigerne igen og så skal jeg kæmpe så hårdt jeg kan, for at spille mig til en plads på holdet, selvom jeg godt ved, at det bliver svært,” siger Karoline Smidt i dag ved landsholdets første træning i Viborg.

Fortuna Hjørring-spilleren blev hidkaldt af landstræner Nils Nielsen, efter Maja Kildemoes må vende snuden hjem efter landsholdets første kamp mod Slovakiet den 2. juni på grund af en eksamen.

Landsholdet spiller 2. kamp i denne omgang mod Polen den 7. juni og her har Karoline Smidt sin første reelle chance for at løbe på banen for landsholdet efter halvandet års skadespause.

I videoen ovenfor kan du høre Smidt fortælle om sin tilbagevenden i den rød-hvide trøje.

Du kan følge alle kvindelandsholdets kampe på DR3. 

Log ind