MENU

Sommer-camp for unge trænere

KFUM's Idrætsforbund og DBU inviterer 16-18-årige trænere på en sjov og lærerig træner-camp i skolernes sommerferie. På kun en uge kan de tage hele DBU's C-træneruddannelse, der suppleres med masser af sociale aktiviteter. Se mere her.DBU og KFUM inviterer 16-18-årige på en uges intensiv træneruddannelse i sommerferien. Foto: www.fodboldbilleder.dk

Nu kan klubbens unge trænere tage DBU’s C-træneruddannelse på en anderledes måde. I uge 27 inviterer KFUM’s Idrætsforbund og DBU trænerspirer fra hele landet på en unik sommer-camp, hvor de kan tage træneruddannelsens 13 kurser på én gang.

Campen henvender sig til 16-18 årige, der gerne vil udvikle sig som trænere af børn og unge. Når de har gennemført ugens undervisning, er de berettiget til DBU’s C-licens og får dermed papir på gennemført uddannelse.

På campen kombineres undervisning og praktiske træningsøvelser med diverse andre fodboldaktiviteter, sociale arrangementer og underholdning. Der er rig mulighed for at stifte nye bekendtskaber med andre unge, der har samme interesse for fodbold og trænergerningen.

Du kan læse mere i invitationen her

Praktiske informationer

KFUM’s Idrætsforbund og DBU’s C-træner-camp finder sted på Hellebjerg Idrætsefterskole i Juelsminde den 3.-10. juli 2016.

Prisen pr. deltager for en uges undervisning, sociale aktiviteter samt kost og logi er 2895 kroner.

Tilmelding

Tilmelding kan ske via dette link senest søndag den 19. juni 2016.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til træner-campen, er du velkommen til at kontakte Erik Lorentzen, udviklingskonsulent i KFUM’s Idrætsforbund, på telefon 5172 1500 eller mail erik@kfumid.dk.

Se mere

DBU C-træner

Log ind