MENU

Store Trænerdag: Indblik i fremtiden

Mens mange danskere var til konfirmationer og hellige begivenheder, så var de danske fodboldtrænere til deres helt egen årlige tradition, da der torsdag var Store Trænerdag på Brøndby Stadion.

Kristi Himmelfartsdag var det endnu engang tid til nørderier og diskussioner, da fodboldtrænere fra hele landet var samlet til Store Trænerdag på Brøndby Stadion.

Mere end 500 trænere havde tilmeldt sig dagen, hvor eliten af dansk fodbold gav dem et indblik i dansk fodbolds fremtidsplaner, tendenser i international fodbold og konkrete øvelser til træningsbanen. Og så havde også trænerne mulighed for at møde og snakke med Danmarks landstræner, Åge Hareide.

Og dagen levede op til alle forventninger, fortæller trænerudviklingschef i DBU, Peter Rudbæk.

”Jeg er meget meget tilfreds med dagen. Arrangement er kørt efter en snor. Det var været oplagte og gode opglægsholdere på scenen og på banen også, og så har vi fået mulighed for at fortælle det, vi gerne ville. Jeg synes, der været en fin rød tråd i det, vi har lavet i dag, og jeg er meget tilfreds med, at vi kan samle så mange trænere på en fridag," siger Peter Rudbæk.

Herunder kan du se billeder fra dagen, og her kan du opleve (eller genopleve) Store Trænerdag i levende billeder. 

Derudover kan du finde øvelseshæfte og program for dagen her. 

Fodboldbilleder.dk

Log ind