MENU

Unibet fortsætter som partner på DBU Tour

For tredje år i træk er Unibet med som partner på DBU Tour, og det er til stor glæde hos begge parter.Det bliver alle gode gange tre, hvad angår samarbejdet mellem Unibet og DBU Tour. For når touren sparkes i gang igen med VM i Straffe og DM i Streetfodbold, er det tredje år i træk, at de to organisationer danner par. Det er der en særlig grund til, hvis man spørger Unibets sponsoransvarlige, Stefan Pflug.

”DBU Tour er virkelig et fantastisk koncept, der igennem flere år har formået at samle danskerne omkring fodbold. Touren giver helt konkret Unibet muligheden for at komme ud og møde de fodboldglade danskere rundt omkring i hele landet. Vi er enormt glade for det længerevarende partnerskab med DBU, og beslutningen om at deltage igen lå lige til højrebenet,” siger Stefan Pflug.

Unibet bliver igen sponsor på VM i Straffe, hvor de udbyder hovedpræmien i form af et gavekort på 25.000 kroner til en valgfri fodboldrejse. Derudover sørger Unibet for, at de forventede mere end 1000 deltagere ved VM i Straffe modtager goodiebags og spilleruniformer, samt laver underholdende indslag på touren.  

”Som virksomhed tror vi helt fundamentalt på, at vi skal skabe værdi i vores miljø, hvis vi ønsker at være relevante for vores nuværende og fremtidige kunder. Det kommer blandt andet til udtryk gennem vores mange content-produktioner og partnerskabet som dette,” udtaler Stefan Pflug. 

At samarbejdet mellem de to parter fortsætter, er man også glade for hos DBU, fortæller Kenneth Holm, der er projektleder på DBU Tour.  

”Unibet har altid været en meget aktiv partner, der tager stort ansvar for at give deltagerne i VM i Straffe en god helhedsoplevelse. Så vi glæder os meget til at fortsætte det samarbejde, så vores fælles målgruppe fortsat får en fed oplevelse,” siger Kenneth Holm. 

Fakta om partnerskabet:

- Det er tredje år i træk, at Unibet og DBU Tour indgår i et samarbejde
- Unibet udlodder hovedpræmien til VM i Straffe, samt goodiebags til alle deltagere VM i Straffe.
- Foruden Unibet er Adidas, Hyundai, Coca Cola, Uno Koncept og Select også partnere på DBU Tour.

Log ind