Lene Terp bliver cheftræner for U17

Kvindelandsholdets assistenttræner Lene Terp overtager U17-pigelandsholdet, når Danny Jung stopper ved årsskiftet og bliver dermed den kun anden kvindelige cheftræner hos DBU.



Det betyder, at Lene Terp i foråret bliver fuldtidsansat i rollerne som assistenttræner for kvindelandsholdet og cheftræner for U17-pigelandsholdet. Ansættelsen er gældende indtil sommeren 2017.

”Jeg er rigtig glad for udfordringen. Jeg har tidligere været cheftræner og har haft lysten til at blive det igen. Jeg synes, at talentudvikling er et spændende område, og på U17-landsholdet skal jeg arbejde med spillere, der er i starten af deres uddannelse som elitespillere,” siger Lene Terp og uddyber, hvad hun kan bidrage med:

”Jeg ved, hvad der skal til for at blive en god fodboldspiller, og jeg ved, hvad de bedste spillere kan. Derudover kan jeg bidrage med min egen erfaring som spiller. Jeg har lært nogle ting, som jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var 16-17 år, så det vil jeg tage med.”

U17-landsholdet går et spændende forår i møde, idet holdet er gået videre til eliteround, hvor der spilles om kvalifikation til EM i Tjekkiet i maj. Holdet skal op imod Norge, Bosnien og Wales, og nummer 1 i puljen booker billetten til EM. 

Stillingen som U16-pigelandstræner er også ledig, når Danny Jung stopper, og den forventes påsat internt. 

Log ind