MENU

Russisk matchning til U21

Det danske U21-landshold møder i januar russiske FC Krasnodar og FC Anzhi, når holdet starter nedtællingen til EM med en træningstur til Dubai.Der blev jublet hele 24 gange, da det danske U21-landshold sikrede sig EM-billetten med en imponerende målscore på 24-3. Siden har holdet mødt Italien i november, og nu gælder det FC Krasnodar og Anzhi FC i januar. Foto: www.fodboldbilleder.dkDet danske U21-landshold har allerede høstet masser af selvtillid i EM-kvalifikationen, og derfor har den danske landstræner Niels Frederiksen og DBU bevidst gået efter stærke modstandere, der kan ruste holdet frem til EM til sommer i Polen. 

Og matchet bliver holdet da også, når de i januar drager på træningstur til Dubai, hvor holdet altså møder to hold fra den russiske Premier League – FC Krasnodar (19. januar) og Anzhi FC (22. januar).

To kampe og en matchning, som den danske landstræner altså ser frem til:

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu har fået de to modstandere i januar på plads. Det er to rigtig dygtige hold, der bringer en masse tempo og fysik ind i spillet. Men det bliver også to utrolig svære kampe for os. Selv om vi endnu ikke kender vores EM-modstandere, er det netop sådanne testkampe, der kan give os en masse svar med lidt over et halvt år tilbage til EM. Og det ser jeg frem til,” siger U21-landstræner Niels Frederiksen, der på en del af turen efter planen får selskab af A-landstrænerteamet Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson, der blandt andet vil overvære holdets to kampe.

Truppen, der vil bestå af de hjemlige U21-spillere fra den danske ALKA Superliga, udtages den 13. december.

Se også

EM-forberedelsen fortsætter i Dubai

Log ind