MENU
D
T
M
S

Stjernespiller vender tilbage til landsholdstruppen

Pernille Harder måtte blive hjemme på sofaen, da resten af kvindelandsholdet tog til Kina. Men nu er hun igen tilbage i Nils Nielsens trup, efter hun er kommet sig over sin overbelastningsproblematik.


Foto: Fodbodlbilleder.dk

Den 28. november skal Nils Nielsens udvalgte spille en testkamp mod Belgien, og det bliver med holdets anfører tilbage på banen. Hun er blevet klar igen efter lidt overbelastningsproblemer.

”Pernille var for overbelastet, da vi tog til Kina, og så var der ingen grund til, at hun skulle med der. Nu er hun et sted, hvor hun har fået ro på sin overbelastning, og hun vil helt sikkert være i stand til at spille kampen,” siger Nils Nielsen.

Sammen med Julie Trustrup, der kun fik fem minutters spilletid i Kina på grund af en skade, skal Pernille Harder være med til at booste den danske offensiv, der kun lavede tre mål i Kina.

”Det er klart, at Pernille og Julie betyder meget i forhold til den måde, vi angriber på. Det er to spillere, der gerne vil angribe. Så man kan godt forvente, at vi vil spille bedre offensivt, end vi gjorde i Kina.”

Champions League kan koste

Som udgangspunkt er de 18 udtaget spillere også dem, der skal tage kampen op mod belgierne. Men flere af pigerne har vigtige klubkampe mod eksempelvis Manchester City i Champions League, og der kan derfor ske ændringer op til den 28.

”Der er nogle, der skal spille vigtige Champions League-kampe for deres klubhold - og så må vi se status på dem efterfølgende. Vi udtager dem i første omgang, men de kan godt risikere at være et sted, hvor de er for trætte til at spille. Det må vi se på,” lyder det fra Nils Nielsen.

Heldigvis for landstræneren fik han og trænerstaben set mange spillere an på deres tur til Kina. 

”Vi fik set en masse nye spillere i Kina, og dem har vi stadigvæk i tankerne.”

Se truppen mod Belgien her.


Log ind