MENU

U17-pige med dobbelt hjemmebanefordel

Én af de danske U17-landsholdspiger har et ekstra godt kendskab til det jyske græs, der ligger bane til de to venskabskampe mod Tyskland i næste uge.

Janni_U17_500
Janni Thomsen fra U17-landsholdet. Foto: DBUDet er ved at være længe siden, at det danske U17-landshold har haft dansk græs under fødderne i landskampe for Danmark. Nu er der så endelig hjemmebanefordel for de danske piger, når Tyskland gæster Danmark til to venskabskampe. Den første kamp spilles i Kjellerup den 29. november, mens endnu et opgør skal afgøres på Ikast Stadion den 1. december.

For særligt én af de danske U17-piger byder den ene grønsvær på særdeles velkendt græs – så meget, at der kan være tale om en slags dobbelt-hjemmebanefordel.

Den danske midtbanespiller Janni Thomsen er vokset op i Kjellerup og har spillet fodbold dér i 13 år, så selvom hun til daglig spiller i Team Viborg, kender hun hvert et græsstrå på banen i hjembyen. Derfor er der også noget helt særligt at gå på banen i de rød-hvide farver:

”Siden jeg kunne sparke til en bold har jeg spillet på fodboldbanerne på Kjellerup stadion, og jeg har altid drømt om at få lov til at spille en landskamp i min egen by, hvor folk ved, at jeg spiller på landsholdet, og ofte har spurgt om jeg ikke en dag skulle spille en kamp i nærheden, for så vil de komme og se mig,” fortæller Janni Thomsen.

Kjellerups borgere og resten af det midtjyske har nu chancen for at se Janni Thomsen og resten af holdet i aktion. Der er gratis adgang til begge kampe, der også kan følges på Facebooksiden ”Pigelandsholdene”.

Der er kampstart i Kjellerup den 29. november kl. 18.00, mens Ikast Stadion åbner for landsholdsfodbold den 1. december kl. 12.00.

Log ind