DBU ønsker dialog med landsholdsspillere

DBU’s direktør vil mødes med spillere og tale om forholdene for Herrelandsholdet.

De seneste dage har der været rejst kritik af samarbejdet mellem Herrelandsholdet og DBU fra holdets anfører Simon Kjær samt William Kvist og Christian Eriksen, der også sidder med i Spillerrådet. 
 
Kritikken kommer som en overraskelse for både DBU’s formand, Jesper Møller, og for den administrerende direktør, Claus Bretton-Meyer og sidstnævnte er ærgerlig over, at spillerne ikke har henvendt sig direkte til ham, hvis de har haft ønsker eller input. Han har de sidste dage været i kontakt med flere af spillerne og aftalt møder med dem, ligesom der er planer om et møde med hele Spillerrådet inden længe. 
 
“Jeg er ked af, at vi står i denne situation. Det skal være en glæde at spille for landsholdet, og vi ønsker alle at skabe de bedst mulige rammer for spillerne og vores mange fans. Derfor bør vi mødes og få en direkte dialog om, hvordan vi fortsat har de bedste rammer for jlandsholdet,” siger han. 
 
Også DBU’s formand, Jesper Møller, har fulgt debatten tæt og lyttet til spillernes pointer. Han er i tæt dialog med direktør Claus Bretton- Meyer og vil også selv tage en snak med Spillerforeningens formand, Jeppe Curth. 
 
“Vi er alle optagede af, at Herrelandsholdet har gode muligheder for at komme til VM 2018. Det har kæmpe betydning for alle i dansk fodbold. Derfor er jeg også glad for, at den daglige ledelse tager de direkte snakke med spillerne. For mit eget vedkommende vil jeg naturligvis tage en snak med Spillerforeningens formand,” siger Jesper Møller. 
 
Den nuværende landholdsaftale for Herrelandsholdet udløber i sommeren 2018, mens aftalerne for U21 og Kvindelandsholdet udløber til sommer. 
 

Log ind