Få overblik over klubbens trænere

Trænere og holdkontakter skal nu registreres i KlubOffice, der samtidig bliver udvidet med en række nye funktioner.


Nye funktioner i KlubOffice giver bedre overblik over klubbens trænere. Foto: Martin Ladegaard-Mortensen

Nye UEFA-krav betyder, at alle klubber skal registrere deres trænere og holdkontakter i KlubOffice. I DBU har vi som led i registreringen udviklet en række nye funktion i KlubOffice, der skal lette klubbernes administration og give bedre overblik. Med de nye funktioner kan I nemt indhente de oplysninger, I har brug for i dagligdagen. I finder det nye menupunkt under TRÆNERE/HOLDKONTAKTER i KlubOffice.

Med de nye funktioner har I mulighed for: 

Kontaktoplysninger
  • Se trænernes kontaktoplysning
Trænerlicenser og trænerkurser
  • Se de DBU-kurser som de enkelte trænere har gennemført
  • Se hvem af jeres trænere, der har DBU-licens
Børneattester
  • Registrere, hvornår I sidst har indhentet børneattest på den enkelte træner.
  • Finde direkte link til indhentning af børneattester. 
Find ny træner med KlubOffice
  • Træner søger klub: Under menupunktet "træner søger klub" kan man se de trænere, der via deres på profil på MITDBU har stillet sig til rådighed for at blive kontaktet af klubber. 
  • Klub søger træner: Her kan i oprette en annonce, som vil blive vist på DBU´s og lokalunionernes hjemmeside under klubforum, hvor alle kan søge på annoncer/aktiviteter i hele landet. 
Hvordan registreres trænerne?

Hvis I har oprettet kontaktpersoner på jeres turnerings- eller stamhold, så ligger de allerede i træneroversigten i KlubOffice. Nye trænere/holdkontakter kan tilføjes under menupunktet TRÆNERE/HOLDKONTAKTER. 

OBS! Hvis du ikke kan vælge menupunktet Trænere/holdkontakter, skal det lige aktiveres på din KlubOffice-bruger. Det gøres via menuen Start > Konto > Brugergrupper, hvor man kan tilføje rettigheden til brugergruppen.


Log ind