Tjen penge til dit hold eller din klub

Tjen penge til jeres fodboldhold samtidig med, at I støtter breddefodbolden ved at sælge skrabelodder for Fodboldens Lotteri.

Vi gentager succesen fra 2016. Derfor kan alle fodboldhold eller hele klubber igen melde sig som sælgere af Fodboldens Lotteri. Konceptet er, at I sælger lodder i jeres netværk og lokalområde, og tjener penge til jeres egne aktiviteter samtidig med, at I støtter DBU’s arbejde for breddefodbolden, sundhed og inklusion.

Fodboldens Lotteri

Tjen 20.000 kroner 
Sidste år tjente mange fodboldhold op mod 10.000 kroner til egen kasse. Det kræver blot 20 spillere, der sælger over 50 lodder hver. Lodderne koster 25 kroner stykket. Og i flere tilfælde tjente flere klubber over 20.000
Det er gratis at tilmelde sig og bestille lodder til salg. Vælger I at bestille med returret af usolgte lodder, tjener man otte kroner per solgt lod. Vælger I at bestille uden returret af usolgte lodder, tjenes der ti kroner per solgt lod. En af fordelene ved lotteriet er, at der ikke er noget udlæg ved bestilling af skrabelodderne, og man først afregner, når kampagneperioden slutter i slutningen i juni. Ved bestilling medfølger salgsguide og udførlig brugsvejledning. Salgsperioden løber fra den 1. februar til den 1. juni 2017, så bestil dine lodder allerede i dag, så kan I tjene penge allerede næste uge.

Sammen om en god sag
Mange NGO’er og klubber har allerede egne lotterier. Det har nemlig vist sig at være en god måde, at støtte en god sag, samtidig med, at man tjener penge til klubkassen. Derfor har DBU og DBU´s Lokalunioner sat gang i Fodboldens Lotteri. Det sker for at sikre penge til de lokale ildsjæles egne klubklasser, mens det resterende beløb investeres i fodboldprojekter, der blandt andet skal sikre at alle uanset baggrund får glæde af fodboldens fællesskab.

Læs mere og bestil skrabelodder til dit hold eller din klub


Log ind