U21: En EM-kvalifikation med nordiske opgør

Til sommer spiller det danske U21-landshold EM-slutrunde i Polen, men allerede torsdag morgen var der lodtrækning til den kommende U21-EM-kvalifikation, der starter i efteråret 2017.Den danske U21-landstræner Niels Frederiksen fulgte lodtrækningen foran skærmen, og kunne da også være tilfreds med det han så. Foto: DBU.


Danmark var efter en lang række flotte europæiske resultater seedet 1’er sammen med blandt andet Tyskland, Spanien, Portugal og England.

Kl. 9.00 torsdag morgen kunne den danske landstræner følge lodtrækningen fra kontoret i Brøndby og se Danmark lande i gruppe 3 med blandt andet Polen, Finland og Færøerne.

Hvornår Danmark møder hvem afgøres efter dagens lodtrækning og dette kampprogram vil blive lagt op senere i dag.

Gruppe 3: DANMARK, Polen, Finland, Georgien, Litauen og Færøerne.

”Det er umiddelbart en rigtig fornuftig lodtrækning, hvor Polen nok umiddelbart er den nation, jeg vurderer som den stærkeste modstander. De klarede sig ok med de årgange i deres seneste U19 EM-kvalifikation, og er en jo en dygtig fodboldnation. I og med vi undgik Rusland og Tyrkiet fra seedningslag tre og slap også for Holland og Kroatien i 2. seedningslag, kan jeg kun være tilfreds,” lyder reaktionen fra landstræner Niels Frederiksen.

Inden den nye EM-kvalifikation starter i efteråret skal Danmark dog i aktion ved dette års EM slutrunde i Polen, hvor Danmark møder Italien, Tyskland og Tjekkiet.

Flere spillere fra den trup der netop har været afsted på træningstur i Dubai, vil kunne være en del af det kommende U21-landshold, der inkluderer både 96 og 97-årgangen.

Se alle resultater af dagens lodtrækning på www.uefa.com

Log ind