MENU

DBU lancerer egen tv-kanal med kampe og debat

Pokalkampe, landskampe og fodbolddebat er indholdet i ny, stor tv-satsning fra DBU, der vil bringe fans tættere på spillerne.


DBU TV dækkede kvindelandsholdet helt tæt under Algarve Cup

Da kvindelandsholdet for et par uger siden vandt bronze i træningsturneringen Algarve Cup, blev sejrene på 6-1 over Rusland og 6-0 over Portugal vist på DBU TV. Og da FC Midtjylland vandt over Kjellerup IF i pokalturneringen, kunnet det også opleves på den nye tv kanal.

TV-kanalen hedder DBU TV og har haft premiere med både landskampe og pokalkampe og bliver i denne uge præsenteret med nyt design og en masse nye optagelser. DBU TV kommer til at have både livestreaming og fodbolddebat fra et nyt DBU-studie – og så vil DBU TV give adgang til mange timers optagelser, klip og arkiv, hvor det er muligt at se alt fra de danske landsholdsspilleres mål i deres udenlandske klubber til gamle landskampe og optagelser fra landsholdslejren.
 
Den nye store tv-satsning skal bringe endnu mere fodbold ud til de mange fans, fortæller Katja Moesgaard, kommerciel direktør i DBU:

”Der er rigtigt meget fodbold på alverdens platforme og tv-kanaler og flere af vores landshold bliver vist hos gode samarbejdspartnere som Discovery for herre-landsholdet og DR for kvindelandsholdet. Vi oplever stort engagement på vores sociale medier og finder nu at timingen er den helt rette til at supplere og udkomme med video content. Med DBU TV samler vi alle aktuelle og tidligere fodbold moments til gavn for fodboldmålgruppen uanset om interessen er rettet mod herrefodbold, kvindefodbold, de unge stjerner eller DBU pokalkampe”, fortæller hun.
 
DBU TV vil frem til EM i Kvindefodbold have et fast studieprogram, hvor trænere, spillere og eksperter vil debattere kvindelandsholdets kommende udfordringer. Samtidig vil der være adgang til de mange små film og optagelser, hvor landsholdsspillerne viser rundt på deres hotelværelser, eller hvor landstræner Åge Hareide svarer på spørgsmål fra fans.
 
Det nye tiltag er en naturlig del af arbejdet med at lade fans komme helt tæt på landsholdene, fortæller kommunikationschef Jakob Høyer:

”De sidste par år har vi vist film og optagelser, hvor vores landshold synger sejrssang i omklædningsrummet – eller hvor landstræner Åge Hareide ringer til en spiller og udtager ham til hans første landskamp. Det er nået ud til mange hundrede tusinde fans via de sociale medier. Nu samler vi det på DBU TV, så det også kan ses længe efter,” siger han.
 
Se eksempler på optagelser her: 

 ·      Studieformat på DBU Pokalen, som du finder lige her
·       Egen produktion af Algarve Cup med masser af lækre højdepunkter.
 

Kommende kampe, der bliver livestreamet på tv kanalen:

 ·       Danmark-Italien U20-landskamp.
·        Næstved-Vendsyssel FF i DBU Pokalen.

Log ind