MENU

DBU og Frederiksen forlænger

Niels Frederiksen og DBU er netop blevet enige om at forlænge samarbejdet til og med sommeren 2019, og dermed står den nuværende U21-landstræner også i spidsen for Danmarks største danske talenter i den kommende EM-kvalifikation.

Niels Frederiksen står også i spidsen for de danske U21-landshold i den kommende EM-kvalifikation. Foto: www.fodboldbilleder.dk


En OL-kvartfinale og suveræn EM-kvalifikation.

Den nuværende danske U21-landstræner Niels Frederiksen har i den grad levet op til de uundgåelige forventninger, der følger med, når man arbejder med landets største talenter.
Derfor er det også en tilfreds Flemming Berg, der onsdag kan annoncere, at DBU og Niels Frederiksen er blevet enige om at fortsætte det succesfulde samarbejde frem mod EM-slutrunden i 2019.

”Vi er rigtig tilfredse med, at Niels Frederiksen nu har sat sin underskrift på en ny aftale med DBU, og dermed også står i spidsen for U21-landsholdet i den kommende EM-kvalifikation, der bliver utrolig spændende at følge. Resultaterne taler for sig selv, og derfor er en forlængelse af samarbejdet noget, vi længe har ønsket og er selvfølgelig glade for, at Niels har haft det på samme måde,” lyder det fra DBU’s Talentudviklingschef, Flemming Berg

Også Niels Frederiksen er glad for, at arbejdspladsen også i fremtiden ligger på DBU Allé:

”Jeg har allerede haft to spændende og lærerige år som U21-landstræner, hvor jeg også vil have været med til to slutrunder – og forhåbentlig får jeg nu også en tredje slutrunde med den nye U21-årgang. Det er i hvert fald ambitionen!”, siger Frederiksen og fortsætter:

”Som U21-landstræner har jeg mulighed for at præge udviklingen af spillestilen på DBU’s landshold og på tæt hold følge udviklingen i international fodbold, både på landsholds- og klubplan. Jeg nyder at arbejde med de bedste spillere i årgangen, som jeg oplever som meget ambitiøse, dedikerede og talentfulde. Jeg føler, at jeg både kan præge og udvikle på trods af den relativt begrænsede tid, som vi er sammen.”

46-årige Niels Frederiksen fremhæver dog ikke kun samarbejdet med spillerne men også samarbejdet med klubberne, han kalder helt afgørende for dansk talentudvikling:

”I DBU er jeg omgivet af mange dygtige folk, både på træner og ledersiden og nyder samarbejdet med disse, ligesom jeg er glad for det gode – og meget vigtige - samarbejde med klubtrænerne. Jeg ser ingen grund til, at alle disse gode ting ikke skal have lov at fortsætte endnu to år.”

Niels Frederiksen udtager senere i dag på et pressemøde trupperne til U20 og U21-landsholdet - begge hold spiller marts måned to venskabskampe.

Log ind