MENU

København Futsal snupper DM-guldet

København Futsal hentede sit tredje danmarksmesterskab ved weekendens Final 4 i Gentofte Sportspark efter en finale sejr på 3-2 over FC Fjordbold.

Se højdepunkterne fra finalen mellem København Futsal og FC Fjordbold i videoen herover.


Der var underholdning for alle pengene ved weekendens Final 4 om danmarksmesterskabet i futsal, hvor København Futsal kunne lade sig hylde som mestre. 

Søndagens kampe ved Final 4 i futsal tog over, hvor semifinalerne sluttede lørdag – med masser af fight, intensitet og ikke mindst mål. De minimum 600 tilskuere fik underholdning til den store guldmedalje.

Lørdagens semifinaler blev to på papiret sikre sejre til de sjællandske hold. København Futsal besejrede Kolding IF Futsal med 6-2, mens FC Fjordbold var endnu mere suveræne med en 6-0 sejr over Lystrup Futsal. Cifrene lyver dog lidt, da kampene ikke var så ensidige, som resultaterne viser. Forskellen på øst- og vest-ligaerne er stadig til stede, men vest nærmer sig. 

Første kamp søndag var bronzekampen mellem de to jyske hold Kolding IF Futsal og Lystrup Futsal. Kolding IF Futsal vandt bronzen med en 6-3 sejr, hvor der blev gået til stålet fra start til slut. Det var tydeligt at se, at der var mere på spil end bronzen. Håneretten i Liga Vest var på højkant, hvor begge hold har vist, at de er et skridt eller to foran de andre hold i vest. 

Rutinen gjorde forskellen i finalen


For anden gang i historien deltog FC Fjordbold ved Final 4. Og sikke en deltagelse. Holdet fik en drømmestart på finalen og kom foran 2-0, men København Futsal, der har prøvet at spille Final 4 hele seks gange før, fik sig kæmpet godt tilbage i opgøret. Selv med et brændt straffe i bagagen formåede de at bringe sig foran 3-2. FC Fjordbold pressede godt på i slutningen af kampen, især de sidste 4 minutter, hvor de spillede med 'flying goalkeeper.'

København Futsal holdt dog flot stand og vandt dermed danmarksmesterskabet i futsal for tredje gang. Kæmpe tillykke.

Stævnets bedste spiller blev brasilianske Marco Aurelio fra FC Fjordbold.

Log ind