MENU

Kvindelandsholdet tilbage på Djævleøen

Slagelse stadion lægger rammer til, når kvindelandsholdets til april møder Finland som en del af den vigtige forberedelse frem mod sommerens EM. Det er første gang siden 2009, at Danmarks bedste fodboldkvinder skal spille på sjællandsk græs.


Kvindelandsholdet forsætter EM-forberedelsen i Slagelse. Foto: www.fodboldbilleder.dkDen vestsjællandske hovedstad Slagelse kommer til at være prydet med rød-hvide farver den 11. april, når byen bliver vært for kvindelandsholdets træningskamp mod Finland. Kampen kommer til at være en afgørende del af holdets forberedelse frem mod EM, og landstræner Nils Nielsen skal bruge kampen til at spore sig ind på hvilke spillere han skal satse på til den afgørende slutrunde til juli.

Derfor venter der også de sjællandske fans en begivenhedsrig og tempofyldt kamp midt i påskeferien, når de for første gang i otte år kan opleve kvindefodbold fra allerøverste hylde i deres eget nabolag. De seneste år har Viborg været officiel hjemmebane for landsholdet, og derfor er det fantastisk at kunne tilbyde også sjællænderne en landskampsoplevelse ud over det sædvanlige, fortæller Katja Moesgaard, kommerciel direktør i DBU.

”Kvindelandsholdet har mange fans på Sjælland, der gerne ville støtte op om kvindelandsholdet. Derfor er vi så glade for, at det er lykkedes i tæt samarbejde med Slagelse kommune nu endelig at kunne skabe en fantastisk fodboldoplevelse for alle de mange fans,” siger Katja Moesgaard.

Hos Slagelse kommune er man stolte af at kunne huse Danmarks bedste kvindehold.

”Vi er rigtig glade for, at kvindelandsholdet kommer til Slagelse. Det giver os en unik mulighed for at tilbyde vores borgere og besøgende en sportsoplevelse i topklasse. Som eliteidrætskommune under Team Danmark og med gode miljøer for talentudvikling inden for mange idrætsgrene, så har vi naturligvis også fokus på at kunne tiltrække sportsbegivenheder, som viser både nationale og internationale talenter udfolde sig på fornemste vis, når de indtager grønsværen, siger borgmester i Slagelse, Stén Knuth.

Der er gratis entré til kampen, og du sikrer dig din billet lige her.

På dagen arrangeres der masser af oplevelser uden for stadion, hvor Fanzonen åbner allerede klokken 17.00. Der er kickoff til kampen klokken 19.00. Kampen kan desuden opleves på DR3. 

Log ind