MENU

Når fællesskabet er den store vinder i fodbolden

I Lyseng IF ved Aarhus har man haft stor succes med fastholdelsen af teenagere i klubben. Her betyder fællesskab nemlig lige så meget som fodboldpokaler.

Mød her spillere og trænere fra Lyseng IF – og hør hvorfor de mener, at de har fundet fastholdelsesopskriften i klubben. Video: Alexander Paaske.


Fastholdelse af teenagere i dansk fodbold har traditionelt set været en meget svær kurve at knække – og mange fodboldklubber leder efter den magiske formel, der kan stoppe frafaldet af unge spillere, der ikke kan få plads til både fester, fysiklektier OG fodbold.

Vi har i den anledning været en tur i Lyseng IF ved Aarhus, hvor man målrettet har arbejdet på at få teenagere til at blive i sporten. Og egentlig er opskriften meget simpel ifølge de to unge spillere Christopher Gjøde & Anas Hammid og deres trænere. Det handler bare om at involvere sig – i klubben, på banen og i spillerne.

Bevæg Dig for Livet

Vil du gerne som klub have inspiration og redskaber til at arbejde med fastholdelsen af unge teenage-spillere i din klub kan du gennem Bevæg Dig for Livet bestille en fodboldkonsulent til at besøge jer. Fodboldkonsulenterne har målrettet fokus på, hvordan netop din klub kan arbejde med at fastholde teenagere i fodbolden.

Læs meget mere her 
Find her listen over fodboldkonsulenter i dit område 


Log ind