MENU

Skjern inviterer til kæmpe futsal-fest

I weekenden skal danmarksmestrene i futsal findes både hos kvinderne og i ungdomsrækkerne, når Ringkøbing-Skjern Kulturcenter byder op til hele seks Final 4-stævner.Foto: fodboldbilleder.dk

Søndag kunne København Futsal lade sig hylde som danmarksmester på herresiden efter en dramatisk finale, og nu er det tid til at uddele medaljer til kvinderne og ungdommen.

For anden weekend i træk er futsal nemlig på programmet, men denne gang skal der findes modtagere af seks forskellige medalje-sæt, når Ringkøbing-Skjern Kulturcenter inviterer inden for.

I kvinderækken skal Fortuna Hjørring, IF Skjold Birkerød, BSF og Næsby kæmpe om DM-titlen, mens der samtidig spilles Final 4-stævner i U16 og U18-rækkerne på pigesiden samt i U15, U17 og U19-rækkerne hos drengene.

Ligesom det var tilfældet i Gentofte Sportspark seneste weekend er futsal-glade fans velkomne i hallerne, og det samme gælder medier, der har lyst til at opleve en weekend fyldt med fart, teknik, intensitet og ønsker interviews med de dygtige boldspillere. 

Drengekampene spilles lørdag, mens pigernes Final 4-stævner afvikles søndag. 

Du finder programmet for samtlige ungdomskampe lige her og for kvinderne her.

Kom til Vestjylland i weekenden og oplev futsal på højeste niveau.

Log ind