Polen dukkede Niels Frederiksens tropper

U21-landsholdet tabte EM-kvalifikationskampen mod Polen med 3-1 efter to uheldige aktioner af det danske forsvar samt en polsk omstilling. Nikolai Laursen reducerede. Danmark fører nu gruppen med ét point ned til Polen.

Det danske U21-landshold skulle tirsdag forsøge at tage sin femte sejr ud af fem mulige i EM-kvalifikationen, da Niels Frederiksens mandskab var på besøg hos Polen i Gdynia.

Hos Danmark var både Mads Mini Pedersen og Kasper Dolberg med fra start, og sidstnævnte viste sig frem allerede efter halvandet minut, men den polske keeper blokerede forsøget, mens Marcus Ingvartsen sparkede returen lige forbi.

Efter 12 minutter var det igen tæt på for Danmark, da Marcus Ingvartsen blev spillet helt fri, men igen svigtede angriberen.

Og de danske afbrændere i indledningen skulle vise sig at blive dyre. I hvert fald tog polakkerne føringen efter små 20 minutters spil, da Konrad Michalaks forsøg strøg under Daniel Iversen i det danske mål.

Efter 23 minutter blev det også 2-0 til værterne, da Victor Nelsson og Daniel Iversen gik fuldstændig galt af hinanden, og så sendte Pawel Tomaczyk Polen på 2-0.

Kort før pausen var det tæt på en dansk reducering, men anfører Mathias Jensens frispark røg lige akkurat forbi mål.

Danmark fortsatte sit pres i anden halvleg, men det kneb med præcisionen, og i stedet slog Polen til efter 74 minutter på en omstilling, hvor Szymon Zurkowski sendte bolden i kassen.

I overtiden lykkedes det for Danmark at reducerede, da debutanten Nikolai Laursen sparkede et indlæg fra højre i nettet.

Det blev dog ikke til yderligere, og dermed vandt Polen kampen 3-1. Det betyder, at Danmark nu fører gruppen med et enkelt point ned til netop Polen.