Spillere i kontingentrestance kan nu automatisk spærres for holdkort

En ny funktion gør det muligt at få KlubOffice til automatisk at spærre spillere, der skylder kontingent. Når de betaler, låses de igen automatisk op for holdkort.

Det har hidtil krævet manuelt arbejde at låse spillere i kontingentrestance, så de ikke kunne vælges på holdkort. Det har været et stort ønske fra mange klubber at gøre den funktion automatisk, og det ønske er nu blevet opfyldt.

Sådan fungerer det
For at det skal fungere, skal klubben anvende KlubOffice-økonomi med online betaling - det inkluderer bl.a. alle klubber med automatisk kontingentbetaling.

Klubben skal i KlubOffice blot vinge af i denne funktion i KlubOffice-menuen Klubben > Klubinfo.


(Ving af i "Automatisk holdkortspærring af medlemmer med restance").

Når betalingsdatoen overskrides spærrer systemet automatisk den efterfølgende nat spilleren, så han/hun ikke kan vælges på holdkort. Trænere vil fortsat kunne søge spilleren frem, men vil ikke kunne vælge ham/hende til holdkortet, og træneren vil kunne se hvorfor. Man kan som klub selv vælge om spærringen skal ske dagen efter betalingsfristen eller først nogle dage senere.

Når spilleren betaler sit kontingent registreres det automatisk i KlubOffice, som den efterfølgende nat låser spilleren op til brug på holdkort. Man kan naturligvis altid fjerne spærringen manuelt, hvis f.eks. spilleren skal spille kamp samme dag, som betalingen er faldet.

Lyder det som en funktion for jeres klub?
Ja, så aktivér funktionen i dag.

Hvis I ikke allerede bruger KlubOffice-økonomi, er der naturligvis hjælp at hente. I så fald kan I booke en instruktør til at komme ud i jeres klub og hjælpe jer med at sætte det op.

Læs mere om den mulighed her.

Andre nye funktioner i KlubOffice
KlubOffice opdateres løbende. Med den seneste opdatering er foruden ovenstående kommet følgende funktioner:
  • Flere kolonner på afdelingsoversigt (bedre overblik)
  • Personligt valg af kolonner i medlemsoversigten og debitorsaldolisten: Brugerens seneste søgeindstillinger gemmes
Læs mere om dem her.


Log ind