MENU

Afklaring om Ungarn-kampen skal falde lørdag

Der skal lørdag falde en afklaring på, om kvindelandsholdet spiller kampen mod Ungarn på tirsdag. Det skyldes de sportslige og praktiske forberedelser til kampen.

Der skal lørdag falde en afklaring på, om kvindelandsholdet spiller kampen mod Ungarn på tirsdag. Det skyldes de sportslige og praktiske forberedelser til kampen.

Spillerforeningen og DBU har forhandlet intensivt i går torsdag, og DBU oplever en positiv udvikling i forhandlingerne der fortsætter lørdag morgen. En endelig afklaring er nødvendig lørdag, hvis de praktiske og sportslige forberedelser til VM-kvalifikationskampen skal være i orden.

Det samme gælder I forhold til de praktiske forberedelser og forpligtelser over for UEFA, FIFA og modstanderne fra Ungarn. Derfor er der behov for en hurtig afklaring, fortæller elitechef i DBU, Kim Hallberg.

”Der ligger rigtig mange forberedelser op til en VM-kvalifikationskamp. Vi bliver nødt til at træffe en beslutning om, hvad vi gør i forhold til holdet, hvis spillerne ikke kan garantere, at de vil spille VM-kvalifikationskampen mod Ungarn på tirsdag,” fortæller Kim Hallberg.

Spillerforeningen har tidligere i dag kritiseret, at der ikke foregår forhandlinger i dag. Det undrer Kim Hallberg, da aftalen om videre forhandlinger lørdag blev enstemmigt besluttet efter torsdagens møder med Spillerforeningen.

”Jeg stiller mig meget uforstående overfor Spillerforeningens udmeldinger. Vi har hele tiden aftalt, at forhandlingerne skulle fortsætte lørdag morgen og give begge parter mulighed for at forberede sig i dag fredag, ligesom vi også tidligere i forløbet har haft forhandlingsfri dage,” siger Kim Hallberg.

Du kan finde et samlet Q&A for forhandlingerne her. 

Log ind