MENU

DBU’s Udviklingspulje åbner for ansøgninger

Fra i dag kan din klub ansøge om økonomisk støtte til klubudvikling fra DBU’s Udviklingspulje.

Din klub kan fra i dag ansøge om midler til klubudvikling fra DBU’s Udviklingspulje. Næstved IF Fodbold var en af de klubber, der ansøgte sidste år, og fik tildelt 32.000 kroner til at optimere klubbens værested for børn og unge spillere. 

Jette Amundsen, formand for Næstved IF Fodbolds facilitets- og klubhusudvalg, fortæller her, hvorfor den sydsjællandske klub sendte en ansøgning:

“De fleste af vores unge spillere kommer direkte fra skole, så vi ville gerne kunne tilbyde dem et godt miljø, hvor de både kan lave lektier, spise god, sund mad og hygge.” 

Næstved IF Fodbold har grundet det økonomiske tilskud kunnet optimere forholdene for børn og unge i klubhuset, der både har en stillezone beregnet til at lave lektier, et spiseområde med tilbud om sund mad inden træning og et hyggeområde med forskellige brætspil og PlayStation for at styrke det sociale samvær.

Klubben lagde i ansøgningen til udviklingspuljen vægt på, at man ”ønsker at medvirke til spillernes hele liv og på denne måde tage hånd om tidsrummet mellem endt skoledag og træningstidspunktet.” Det har klubben haft succes med. 

“Midlerne har hjulpet rigtig meget. Det betyder rigtig meget for vores børn og unge, der samles i klubhuset på tværs af årgange og køn,” siger Jette Amundsen.

Midler ikke tiltænkt opgradering af faciliteter
Du skal være opmærksom på, at din ansøgning stemmer overens med DBU’s tre hovedindsatsområder, der er:

- Talentudvikling og spillerudvikling i bredde- og eliteklubber

- Klubudvikling og hvervning af flere medlemmer

- Transparens og ordentlighed – også kaldet Good Governance.

Midler fra DBU’s Udviklingspulje er ikke tiltænkt opgradering af klubfaciliteter som klubhus eller baneforhold, herunder multibaner, kunstgræsbaner m.m.

Ansøgningsrunden løber til og med den 30. oktober 2017, og som noget særligt for denne runde kan din klub komme i betragtning til en udviklings-workshop arrangeret af Lokale og Anlægsfonden (LOA) og DBU med fokus på at styrke pigefodbolden på aktivitetsområdet. 

Læs mere om den nye mulighed og ansøg om midler fra DBU's Udviklingspulje her.

Log ind