Hvor svært kan det være?

Parasport Danmark søger klubber, der kunne være interesseret i at tilbyde fodbold for mennesker med et handicap.Parasport Danmark søger 30 fodboldklubber, der kunne være interesserede i at udbyde fodbold for mennesker med et handicap. 

Parasport Danmark har netop lanceret en ny stor rekrutteringskampagne - ”Hvor Svært Kan Det Være” - for at få endnu flere med et handicap til at blive en aktiv del af idrættens foreningsliv, for erfaringen viser, at det kommer alle til glæde og gavn.DBU og Parasport Danmark har haft et tæt samarbejde gennem flere år for at udbrede fodbold for folk med et handicap. Mange fodboldklubber har allerede udøvere med et handicap og flere klubber er allerede medlem hos Parasport Danmark. Men der er fortsat et stort potentiale for at endnu flere klubber åbner dørene op for personer med et handicap, der deler glæden ved fodbolden.

Konsulenthjælp til interesserede Klubber
Som en del af kampagnen ”Hvor Svært Kan Det Være”, sidder Parasport Danmark klar ved telefonerne og tilbyder konsulentbistand til de klubber og ildsjæle, der ønsker at komme i gang – og samtidig tilbyder de gratis medlemskab til nye klubber frem til årsskiftet.

Helt konkret søger Parasport Danmark op mod 30 klubber, som kunne være interesserede at nedbryde barrierer og hjælpe med at få endnu flere spillere med handicap på banen.
Har jeres klub lyst til at byde velkommen til en ny og fantastisk målgruppe, så kontakt jeres lokale Parasport Danmark kontor.

Kontakt 
Søren Jul Kristensen 
Bredde- og teamchef, Parasport Danmark
Tlf: 2030 6088, email: sjk@parasport.dk

Se mere om kampagnen her:

Hjemmeside www.hvorsværtkandetvære.dk

Facebook https://www.facebook.com/HvorSvaertKanDetVaere/

Log ind