MENU

BILLETSALGET TIL DBU FODBOLDSKOLE ER SKUDT I GANG

Flere end 230 klubber rundt om i landet inviterer til sommer glade børn til DBU Fodboldskole. Billetsalget til fodboldskolerne begynder i dag. Læs mere om billetsalg og årets DBU Fodboldskole her.

Over 525.000 børn har gennem de sidste 26 år driblet igennem en uges fodboldaktiviteter, og igen i år inviterer DBU Fodboldskole børn fra hele landet til Danmarks bedste sommerferieaktivitet.

Flere end 230 klubber fra Bornholm over Fyn og til Jylland lægger i år græs til en uge med fællesskab og fodboldoplevelser for børn fra årgang 2004-2012. Nye klubber er igen i år kommet med – bl.a. Dianalund IF og Allesø GF.

Landsholdsbold og nye træningsøvelser

Deltagerne bliver i år udstyret med en Select Talento bold – håndsyet og specielt udformet til børn. Designet, der går fra rødt over i sort, er det samme som på den Super Brilliant-bold, som landsholdsspillerne spiller med.

Når bolden skal dribles rundt på grønsværen, bliver det med øvelser fra et helt nyt trænerhæfte. Træningsøvelserne tager udgangspunkt i DBU´s børne- og ungdomstræneruddannelse, og programmet sikrer, at alle – uanset niveau og alder – kan udvikle sig til at blive bedre fodboldspillere.

Billetsalget begynder i dag

Billetsalget for årets fodboldskoler sparkes i gang i dag tirsdag den 4. december kl. 10.00. Det er derfor fra i år muligt at give en billet i julegave, hvilket har været et stort ønske fra mange forældre og bedsteforældre.

Fodboldskolebilletten giver adgang til fem dages program fra kl. 9-15 hver dag og ikke mindst et træningssæt fra hummel, et diplom, en drikkedunk og den specialdesignede fodboldskolebold. Billetten koster 869 kr. 

Køb billet og læs meget mere om DBU Fodboldskole lige her.Log ind