DBU’s klubrådgivere har haft travlt i 2017

Omkring hver tredje fodboldklub har haft glæde af hjælp fra en af de omrejsende klubrådgivere. 1289 gange har de aflagt besøg, mens de 160 gange har gennemført længere udviklingsforløb i det forgangne år.Karina Kallehauge er en af de 15 klubrådgivere. Foto: Søren PalmelundDBU’s klubrådgivere har været meget på farten i 2017. Hele 1289 gange er de rykket ud for at hjælpe klubber rundt om i landet, og mange har fået besøg mere end én gang.

Ud af de omkring 1650 danske fodboldklubber har cirka hver tredje i løbet af året taget imod det gratis tilbud om at få et sæt nye øjne på en problemstilling i klubben.

Alle klubber, som er medlem af en lokalunion, kan nemlig kontakte den lokale klubrådgiver og få hjælp til større eller mindre udfordringer eller projekter.

20 procent flere udviklingsforløb på et år

De 15 klubrådgivere har udover de knap 1300 klubbesøg gennemført 160 længere udviklingsforløb, hvor klubber køber sig til 30 timers intensiv og fokuseret rådgivning tilpasset netop deres situation og behov.

Sammenlignet med 2016 er det en stigning på over 20 procent.

Et klubudviklingsforløb koster klubben 2000 kroner, mens DBU støtter med 8000 kroner. Klubrådgiveren skræddersyr indsatsen i hver enkelt klub, hvad enten der er brug for rekruttering af frivillige eller spillere, bedre organisering af samarbejde og opgaver, udarbejdelse af en klubpolitik eller andet.

Skal din klub også have hjælp?

Kontakt helt uforpligtende jeres lokale klubrådgiver og få en snak om mulighederne. Uanset om I har brug for et enkeltstående besøg eller et længere forløb, får I hjælp til at optimere og udvikle jeres klub.

Find kontaktoplysninger her:

DBU Bornholm

DBU Fyn

DBU Jylland

DBU København

DBU Lolland-Falster

DBU Sjælland

Læs meget mere om klubudvikling her

Log ind