Kvindelandsholdet overmatchet af verdensmestrene

Danskerne tabte med 5-1, da de i nat dansk tid mødte de amerikanske verdensmestre i en venskabskamp i San Diego. 17.561 tilskuere så hjemmebanefavoritterne give Danmark lidt af en snitter i årets første kamp.

Der var klasseforskel mellem de to hold, da USA tog i mod det danske kvindelandshold på det mægtige SDCCU Stadion i San Diego. 

Det hele startede ellers så godt, da Nadia Nadim efter 14 minutter bragte danskerne foran på et flot hovedstødsmål mellem venner og fjender. Men derfra stod der USA på det meste. 

Pernille Harders tordenskud på overlæggeren med et kvarter igen var det tætteste Danmark kom på at avancere i kampen, efter at amerikanerne - med flere debutanter i truppen - havde spillet sig igennem de danske kæder. 
Først er det Alex Morgan og derefter Julie Ertz, der får prikket bolden ind bag Stina Lykke, og hurtigt får vendt den danske føring. 

Herefter kan Pugh udnytte to danske fejl til sine to scoringer i kampen og i de døende minutter gør Crystal Dunn det til kampens slutresultat 5-1. 

Amerikanerne vinder sikkert og velfortjent årets første kamp. Danmarks kvinder skal igen i aktion til marts ved træningsturneringen Algarve Cup. 

Du kan se highlights fra kampen på dr.dk og på kvindelandsholdets facebookside.  

Log ind