MENU

Pavestolt Anders Poulsen skal dømme pokalfinalen

Det bliver Anders Poulsen, der for første gang i karrieren skal svinge taktstokken i finalen i DBU Pokalen, hvor Brøndby IF og Silkeborg IF tørner sammen på Kristi himmelfartsdag.

Anders Poulsen fortæller, at han ser det som et stort skulderklap at være påsat pokalfinalen 10. maj, og at han kan tage erfaringerne fra den store kamp med sig videre i dommerkarrieren.

”Jeg er pavestolt over at få lov til at dømme kampen i år. Det er i dommerøjne en af de virkelig store kampe i Danmark, og det er en af de kampe, som man havde i tankerne, da man i sin tid rendte rundt og dømte serie fem,” siger Anders Poulsen og skifter fokus til den krævende opgave, der venter:

”Det, der gør pokalfinalen til noget særligt, er, at der er en masse traditioner forbundet med kampen såsom medaljeoverrækkelsen og de mange tilskuere, men det er også kampe som denne, der kan give dig uvurderlig erfaring som dommer. Kulissen og stemningen er i top, og da pokalfinalen afgøres over en enkelt kamp, stiller det ekstra krav til os som dommere, og vi prøver at forberede os så godt, som vi overhovedet kan,” siger en glad Anders Poulsen.

Den 36-årige dommer bestod sin dommereksamen i 1997 og har siden sin debut, d. 14. august 2011 i opgøret mellem Lyngby og Horsens, fået 130 Superliga-kampe på CV’et. I december 2013 blev Anders Poulsen udnævnt til FIFA-dommer, for hvem han har dømt 20 internationale kampe. Foruden Anders Poulsen er dommerteamet til kampen:   

Jesper Dahl
Viktor Skytte
Christian Brixen
Peter Kjærsgaard
Jakob Kehlet


Log ind