MENU

SCOUTS, BEHANDLERE OG ANDRE TILTAG SKAL STYRKE VM-HOLDET

Op til VM-slutrunden er der tilknyttet scouts, kokke og behandlere for at styrke forberedelserne for det danske Herrelandsholdet. I lejren er der etableret stærkere WIFI, fitnesscenter og Players Lounge til spillerne.

Om få uger går det løs, når det danske Herrelandshold spiller den første kamp mod Peru til Fodbold-VM i Rusland. Men allerede nu er der godt gang i forberedelserne, både sportsligt og praktisk i forhold til holdets vigtige kampe i Rusland.

Den nye landsholdschef Christian Nørkjær har sammen med en række medarbejdere været flere gange i Rusland og besøgt den såkaldte basecamp i Anapa tæt på Sortehavet. Her har de sikret, at der er optimale forhold for spillerne, når de ankommer den 11. juni, blandt andet med etablering af særligt fitnesscenter og players lounge til spillerne, så de både kan træne og have det sjovt, når de ikke er i aktion til træning eller kamp. Samtidigt har DBU besluttet at fortsætte med ekstra behandlere og samtidig tilknytte ekstra scouts og en ekstra kok til at sikre god mad både i lejren og omkring kampene. 

”VM-slutrunden er det største for Herrelandsholdet i flere år og vi ønsker selvfølgelig at få de bedst mulige forberedelser for landstræner Åge Hareide og spillerne. Derfor har vi investeret ekstra i blandt andet ekstra behandlere, ekstra scouts og en række ekstra udstyr, der skal gøre forberedelserne og tiden i lejren endnu bedre,” fortæller han.

De forskellige tiltag omfatter blandt andet:

  • Tilknytning af scouts – Brian Priske, Ole Tobiassen, Jørgen Lennartson, Petter Rudi, Anders Madsen
  • Ekstra behandlere som i VM-kvalifikationen
  • To kokke – Per Thøstesen
  • Indretning af særligt fitness-rum samt Players Lounge med blandt andet playstations mm. 
  • Topmadrasser – aftale med Tempur

De ekstra tiltag er sket i tæt dialog med landstræner Åge Hareide og spillerne:

”Det er vigtigt for os alle – både for DBU og for spillerne – at vi får bedst muligt forberedelser. Derfor har vi lyttet til ønsker fra både landstræneren og spillerne og forsøgt at imødekomme så mange som muligt. Vi skal have det bedst mulige VM – både på og udenfor banen,” siger den nye landsholdschef Christian Nørkjær. 


Log ind