Er du vores nye fankoordinator?

Vi søger en fankoordinator, der kan være bindeled mellem fans og DBU omkring Herrelandsholdets aktiviteter og kampe. Er det dig?

Af: DBU Kommunikation

Kunne det være noget for dig at være involveret i arbejdet med fansene af Herrelandsholdet? Har du mange tanker og idéer til, hvordan det kan blive endnu mere spændende at være fan? Og er du klar til at gå forrest, når der skal skabes bedre forhold for danske landsholdsfans? Så har vi en meget spændende stilling til dig.

DBU er nemlig på jagt efter en fankoordinator til at udfylde rollen som bindeled mellem fansene, spillerne og DBU, og det er der en ganske særlig grund til, fortæller Peter Møller, fodbolddirektør i DBU.

”Et tæt samarbejde med fans er altafgørende for, at vi sammen kan skabe opbakning og fed stemning til landskampe. Derfor har vi i et stykke tid arbejdet med en ny fanstrategi omkring Herrelandsholdet, hvor vi har brugt meget tid på at være i direkte dialog med fansene for at få deres input og tanker omkring det at være fan. Og her var ét af de største ønsker, at der blev ansat en fankoordinator, der skal arbejde med at gøre det endnu mere spændende at være fan af Herrelandsholdet,” fortæller Peter Møller og fortsætter:

”Vi er meget enige med fansene, så derfor kan vi i dag opslå stillingen som fankoordinator #ForDanmark, og vi håber at få mange interessante ansøgninger,” siger Peter Møller.

Blandt arbejdsopgaverne for den nye fankoordinator er planlægning af fanaktiviteter på hjemme- og udebane, at være kontaktperson for landsholdsfans samt udvikling og koordinering af frivillighedsarbejde.

Lyder det interessant, kan du læse hele jobopslaget i dets helhed her.

Bemærk, at der er ansøgningsfrist den 22. april.

Log ind