MENU

Martin Bloch stopper i DBU

En af DBU’s mest erfarne talenttrænere, Martin Bloch, stopper efter 11 år i DBU til fordel for en stilling som Head of Coaching i AGF

Martin Bloch stopper i DBU
AF: DBU Kommunikation//

Trods sine blot 39 år er Martin Bloch en af de mest erfarne talenttrænere i DBU med 11 års erfaring, hvor han de sidste år par år har været ansvarlig for talenttræningen for de 10-15. årige og DBU’s TOP-centre.

Men nu skal DBU til at finde et alternativ til den 39-årige amagerkaner, der i øjeblikket bor i Horsens og som 1. juni indtræder som Head of Coaching i AGF.

”Martin har været en stor del af det intensivere fokus DBU har haft på talentudviklingen de sidste 10 år. Derfor er det også et tab for os, at Martin finder nye græsgange. Men når det er sagt, så har vi selvfølgelig stor forståelse for, at man som 39-årig har lyst til nye udfordringer,” siger DBU’s talentchef Flemming Berg, der roser AGF’s for valget af Martin.

”Vi er rigtig glade på Martins vegne, og for at andre også anerkender de kompetencer, Martin besidder. Vores arbejde med vores talenter fortsætter selvfølgelig ufortrødent, men vi vil benytte anledningen til at overveje, hvad vi skal gøre, når Martin stopper i slutningen af maj,” slutter Flemming Berg.

Martin Bloch kigger også tilbage på de 11 år i DBU med stolthed:

”Det har været et privilegie at arbejde med landets absolut bedste ungdomsspillere sammen med nogle fantastiske kollegaer. Kvaliteten af dansk talentudvikling er utrolig høj. Vi producerer fortsat rigtig mange fantastiske spillere, og det skyldes især det konstruktive samarbejde med klubberne. Det er jeg stolt af at have været en del af og glad for, at jeg stadig får berøring med i min nye stilling,” siger Martin Bloch.

Log ind