Når futsal-landsholdet samles i starten af det nye år, tager de hul på de sidste forberedelser frem mod de vigtige EM-kvalifikationskampe mod Letland og Estland i slutningen af januar. Som en del af forberedelserne finpudser holdet formen med to testkampe i Ceres Arena i Aarhus mod de kommende EM-værter fra Holland.

Futsal-landsholdets seneste kamp på hjemmebane i januar 2019 var også i Ceres Arena, hvor flere hundrede tilskuere dukkede op for at bakke om de danske drenge. Derfor glæder landstræner Nikolaj Saabye sig til igen at vise landsholdet frem på hjemmebane efter et års tid på farten:

”Vi har alle sammen et fælles mål om at udbrede sporten. Derfor er vi også glade for, at vi får muligheden for at vise sporten fra sin bedste side med to testkampe mod et så stærkt hold som Holland,” forklarer landstræneren, som håber, at den stærke modstander kan få landsholdet op i tempo forud for EM-kvalifikationskampene.

Hos Aarhus Kommune er rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R), også glad for, at futsal-landsholdet igen besøger Ceres Arena:

”Jeg ser frem til at kunne byde futsal-landsholdet velkommen tilbage til Aarhus. Sidst de var her, var der en fantastisk stemning med mange unge fans i arenaen. I Aarhus glæder vi os til at opstille en festlig ramme omkring de vigtige testkampe, og jeg håber, at rigtig mange vil komme forbi og heppe på landsholdet,” siger Rabih Azad-Ahmad.

Landstræner Nikolaj Saabye krydser fingre for, at opbakningen bliver lige så god som sidst:

”Modtagelsen, vi fik sidst, var rigtig flot. Derfor håber vi, at vi kan være med til at skabe en lige så mindeværdig kulisse denne gang. Vi vil hvert fald gøre alt for at inspirere de unge tilskuere, som lægger vejen forbi hallen, så de får lyst til at prøve kræfter med futsal,” siger den danske landstræner.

Kampene spilles lørdag den 4. januar og søndag den 5. januar. Begge dage fløjtes kampen i gang klokken 16.00. Der er gratis adgang.